< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

PACHET 1 - Schela de Lumini Mica pentru NUNTA sau BOTEZ

dj schela de lumini nunta resita lugojAdauga pachetului tau de sonorizare cu Dj de la Dj Eveniment, schela de lumini cu jocuri de lumini si fa ca atmosfera sa fie una de exceptie ! Din ce in ce mai multi clienti opteaza pentru pachetul schela de lumini la evenimente deoarece ambianta si atmosfera create de acestea aduc o nota moderna si un plus de energie pe ringul de dans . Alege luminile ambientale, luminile decorative si dinamice, aceste echipamente  de scena impreuna cu schela de lumini creeaza o atmosfera de spectacol rafinat si elegant. PACHETUL 1 - Schela de Lumini Mica pentru NUNTA sau BOTEZ contine urmatoarele :

- 2 Picioare extensibile – WORK LW 155 R – ce se pot inalta pana la 3.5 m. Schela din aluminiu cu dua traverse

, ce se fixeaza pe cele 2 picioare si pe care se fixeaza dispozitivele de lumini. Lungimea maxima este de 3 m.

– 4 x Proiectoare LED – PAR 64;  2 x Moving Head;  Comanda DMX pentru lumini;  masina de fum;  montaj + demontaj

PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 900 lei

Tags: efecte lumini nunta, schela de lumini, schela de lumini nunta, schela de lumini botez, efecte lumini,fum dans miri,  timisoara, arad, resita, caransebes, herculane, moldova noua, lugoj, oravita,germania, austria, dj, nunta, botez, wedding,germania, austria, schela lumini nunta timisoara, schela lumini nunta resita, schela lumini nunta caransebes, schela lumini nunta moldova noua, schela lumini nunta oravita, schela lumini nunta lugoj,

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.